Select Page

Η προετοιμασία TOEIC® υψηλού επιπέδου

ΕΛΛΑΔΑ | ΓΑΛΛΙΑ | ΒΕΛΓΙΟ | ΕΛΒΕΤΙΑ

✓ Ιδιαίτερα ή ομαδικά μαθηματα 100% face-to-face

✓ Κέντρα Προετοιμασίας: ΕΛΛΑΔΑ – ΓΑΛΛΙΑ – ΕΛΒΕΤΙΑ – ΒΕΛΓΙΟ

✓ Πιστοποιητικο Qualiopi, εγκεκριμένος από το γαλλικό κράτος

✓ Εγγύηση Etoile : Το πτυχίο σας εξασφάλισμενο 

Επικοινωνηστε μαζι μαςΖητηστε το ενημερωτικο μας φυλλαδιο

χρονιά εμπειρίας

%

98% ικανοποίηση το 2023

μόρια για διορισμό στο δημόσιο

            

Επιβεβαιωμένες κριτικές / Βαθμολογία 4,9 στα 5

préparation cours formation stage TOEFL paris

 

formation préparation toeic paris
formation préparation toeic paris

Ζητήστε το ενημερωτικό μας

φυλλάδιο : 

Formulaire de contact IELTS™ (Greece) (#8)
{

Διαπροσωπική επαφή

Εγγυημένη πρόοδος

Ψηφιακοί πόροι

Τα συγγράμματα μας

N

Τest προετοιμασίας

Η παιδαγωγική μας

Η δική μας παιδαγωγική μέθοδος, αποτέλεσμα 30 χρόνων εμπειρίας και συσσωρευμενης γνώσης, εξελίσσεται σταδιακά ως η νέα αναφορά στον τομέα. 

Ως κορυφαίος φορέας της εκπαίδευσης, αντιλαμβανόμαστε πλήρως τη μοναδικότητα των αναγκών κάθε μαθητή μας. Συνεπώς, επιλέξαμε να παραμείνουμε  πιστοί στην ήδη δοκιμασμένη με επιτυχία μέθοδο : 

“1 εκπαιδευτής για 1 μαθητή”, το σύνθημά μας, για μέγιστη αποτελεσματικότητα και σημαντική πρόοδο σε χρόνο ρεκόρ. Είτε από κοντά είτε μέσω τηλεδιάσκεψης, προσαρμόζουμε συνεχώς τις ανάγκες των μαθητών μας, στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη, στο Παρίσι, στις Βρυξέλλες, στη Γενεύη και στις εννέα άλλες πόλεις της Γαλλίας όπου είμαστε παρόντες, για να εξασφαλίσουμε βέλτιστες συνθήκες μάθησης. Εδώ και τρεις δεκαετίες, αυτή η επιλογή της συνεχούς αλληλεπίδρασης, της ανθρώπινης επαφής και της διαρκη ανταλλαγής αποδείχθηκε αποτελεσματική.

Ανακαλύψτε τα αποτελέσματά μας παρακάτω.

Η Ομάδα μας

Είναι σαφές ότι η προετοιμασία για τις εξετάσεις  αποτελεί ανθρώπινη πρόκληση και η ομάδα της TOEIC® Etoile αποδεικνύει διαρκώς την αφοσίωσή της προς την επιτυχία των μαθητών μας.

Η ενσωμάτωση καθηγητών στην ομάδα μας γίνεται με συγκεκριμένα και αυστηρά κριτήρια. Ο στόχος είναι να σας εξασφαλίσουμε μια άριστη συνεργασία με υψηλό επίπεδο καθηγητών, οι οποίοι Θα σας οδηγήσουν στην επίτευξη των στόχων σας. Οι εκπαιδευτές μας υπόκεινται σε διπλή αξιολόγηση που αφορά τόσο τις γλωσσικές τους ικανότητες όσο και τις παιδαγωγικές τους δεξιότητες, κεντρικό στοιχείο του ομίλου μας.

Επιλέγοντας το Groupe Étoile για τα μαθήματά προετοιμασίας για τις εξέτασεις TOEIC®, επιλέγετε να επωφεληθείτε από μια παιδαγωγική, επικυρωμένη με δεκαετίες πρακτικής, η οποία συνδυάζεται με την υψηλη συνεισφορά των καθηγητών  που ενσωματώνουμε στις προετοιμασίες μας.

Οι εκπαιδευτές μας θα σας προσφέρουν έναν εξαιρετικά δομημένο πρόγραμμα,  το οποίο παρέχεται με τα υψηλά κριτήρια που αποτελου την καρδιά του ινστιτούτου μας.

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Groupe Etoile, η εγγύηση της επιτυχίας

Η πολυετής εμπειρία μας στην προετοιμασία των εξετάσεων αγγλικών, συνδυασμένη με τη μοναδικότητα της παιδαγωγίας μας, σας εξασφαλίζουν μια επιτυχή προετοιμασία για τα πτυχια του TOEIC®. Στο Groupe Etoile, τοποθετούμε τις ανάγκες των μαθητών μας στην καρδιά των προτεραιοτήτων μας. Ολες οι προετοιμασίες μας είναι προσεκτικά σχεδιασμένες για την μέγιστη απόδοση των μαθητών μας. Τα μαθήματά μας προετοιμασίας για τις εξετάσεις TOEIC® επιδιώκουν να είναι ανάμεσα στα πιο αποτελεσματικά στην αγορά, όπως επιβεβαιώνουν τα αποτελέσματά μας στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη, στο Παρίσι, τις Βρυξέλλες, τη Γενεύη και σε άλλες πόλεις της Γαλλιας όπου είμαστε παρόντες.

Επιλέγοντας το Groupe Etoile, επιλέγετε να περιβάλλεστε από εξειδικευμένους επαγγελματίες στην προετοιμασία για τα τεστ IELTS. Οι ομάδες μας είναι έμπειρες στις διαδικασίες εξέτασης του TOEIC® και κατέχουν τα βασικά και τα τεχνικά του χαρακτηριστικά. Θα είναι οι καταλληλότεροι για να σας καθοδηγήσουν και να σας συμβουλεύσουν, στο Παρίσι, τις Βρυξέλλες και τη Γενεύη ή σε μία από τις δέκα πόλεις όπου είμαστε παρόντες.

Προετοιμαστείτε για τις εξετάσεις του IELTS

Ανακαλύψτε τα προγράμματα του TOEIC®.

Αποκτήστε τα πτυχία σας και ενισχύστε την καριέρα σας.

Η προετοιμασία για την εξέταση με το Groupe Etoile αποδείχθηκε εξαιρετική για να επιτύχω την πρόοδο που επιθυμούσα για την καριέρα μου”.

– Hery B.

 

préparation cours et formation toeic paris bruxelles genève
  • Iκανοποίηση των μαθητών μας 98% 98%

Έκανα την προετοιμασία μου στο κέντρο του Παρισιού και μπορώ μόνο να συστήσω τις υπηρεσίες τους. Η ομάδα τους είναι πολύ επαγγελματική και κατάφερε να μου προτείνει την κατάλληλη προετοιμασίας. Πήρα το πτυχίο μου χωρίς δυσκολία χάρη στη μέθοδό τους και τη σταθερή υποστήριξή τους. Ευχαριστώ πολύ!

Amélie D.

Η προετοιμασία μου στο groupe Etoile της Λυών πήγε πολύ καλά, ακόμα και αν άρχισα με κάποια ανησυχία καθώς δεν ήμουν ποτέ πολύ άνετος με τις εξετάσεις. Ο εκπαιδευτής κατάφερε να μεκαθησυχάσει πολύ γρήγορα  και όλα πήγαν καλά και την  ημέρα της εξέτασης.

Vadim G.

Χρειαζόμουν να προετοιμαστώ για αυτήν την εξέταση για επαγγελματικούς λόγους και απευθύνθηκα στο groupe Etoile για να με προετοιμάσουν. Είχα φτάσει σε ένα αδιέξοδο στις μελέτες μου και δεν πιστεύω ότι θα τα είχα καταφέρει χωρίς την προετοιμασία τους. Είμαι πραγματικά ανακουφισμένη. Τους συστήνω ανεπιφύλακτα.

Anne C.

Μετά από 3 αποτυχίες και με τεράστια απογοήτευση αναζήτησα ένα επαγγελματικό κέντρο προετοιμασίας.
Το Groupe Etoile φάνηκε να είναι ακριβώς αυτό που χρειαζόμουν και να μπορεί να ανταποκριθεί στις προσδοκίες μου. Πραγματικά, μετά την εμπειρία, επιβεβαιώνω ότι ήταν και το ευχαριστώ θερμά γι’ αυτό.

Hery B.

Ευχαριστώ θερμά τo Groupe Etoile για τη στήριξη που μου προσέφεραν κατά τη διάρκεια αυτής της ιδιαίτερα δύσκολης περιόδου προετοιμασίας για τις εξετάσεις. Με διευκόλυναν σημαντικά  και πάνω απ ‘όλα μου εξασφάλισαν πολύτιμο χρόνο χάρη στην ειδίκευσή τους στην εξέταση και τις τεχνικές της.

Rémy L.

CPF TOEIC Etoile
TOEIC-Etoile-partenaires

Οι χορηγοί μας

TOEIC-Etoile-partenaires
Studying TOEIC PARIS GENEVE BRUXELLES cours preparation stage

Πως να προετοιμαστείτε με εξασφαλισμένη επιτυχία για τις πιστοποιήσεις του TOEIC® ;

Το τεστ του TOEIC® έχει ιδιαίτερα και συγκεκριμένα χαρακτηριστικά:

1. Η μορφή του “ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής” , στο κομμάτι της κατανόησης.

2. Ο περιορισμένος χρόνος : 36 δευτερολέπτων ανά ερώτηση.

3. Το έυρυ λεξιλογικο πεδίο που απαιτεί η εξέταση.

Επομένως, από μόνο τού ένα καλό επίπεδο γνώσης αγγλικών δεν αρκεί. Τα μαθήματα προετοιμασίας που επικεντρώνονται συγκεκριμένα σε αυτά τα στοιχεία των εξετάσεων της TOEIC®, θα σας επιτρέψουν να πετύχετε υψηλή βαθμολογία.

Γι’ αυτό το λόγο, τα μαθήματα προετοιμασίας μας για τις εξετάσεις TOEIC® στοχεύουν, πέρα από την κατάκτηση της γλωσσικής βάσης, στην ανταπόκριση στις ιδιαιτέρες απαιτήσεις των εξετάσεων αυτών. Η προετοιμασία μας έχει ως μόνο στόχο την απόκτηση της μέγιστης βαθμολογίας στις εξετάσεις.

Πολλοί από τους μαθητές μας που διέθεταν βασική γνώση αγγλικών στην αρχή της εκπαίδευσής τους κατάφεραν, μετά από μαθήματα προετοιμασίας για τις εξετάσεις TOEIC® σε ένα από τα ινστιτούτα μας, να πετύχουν εξαιρετική βαθμολογία στην εξέτασή τους, επειδή κατόρθωσαν να ανεβάσουν τις δεξιότητες τους στην ξένη γλώσσα σε εξαιρετικό επίπεδο. Πράγματι, ο ομίλος μας δεν έχει άλλη επιθυμία παρά να σας καθοδηγήσει με αυτοπεποίθηση μέχρι την εξέταση.

Είτε εκπαιδεύεστε στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη, στο Παρίσι, τις Βρυξέλλες, τη Γενεύη ή σε μία από τις εννέα άλλες πόλεις της Γαλλίας όπου δραστηριοποιούμαστε.

θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για να σας διασφαλίσουμε τις καλύτερες συνθήκες κατά τη διάρκεια των μαθημάτων, προκειμένου να σας εξασφαλίσουμε τη βαθμολογία που επιθυμείτε. Αυτή η δέσμευση αποτελεί τη βασική αρχή τη Εγγύησης Etoile.

 

TOEIC PARIS ETOILE BRUXELLES GENEVE COURS PREPARATION GARANTIE TEST

Τι αποτελέσματα να περιμένω μετα την εκπαίδευση ;

Οι πιστοποιήσεις αγγλικών TOEIC® επιβεβαιώνουν  ένα συνόλου γλωσσικών στοιχείων που αφορούν την αγγλική γλώσσα σε ακαδημαϊκό πλαίσιο. Τα πτυχία αυτα, είναι διεθνώς αναγνωρισμένα, αποτελούν πραγματικό μέσο επιτάχυνσης καριέρας. Αυθεντική πιστοποίηση για τα κράτη της Κοινοπολιτείας, τα καλύτερα πανεπιστήμια, τις καλύτερες σχολές αλλά και για τους εργοδότες. Η αυθεντική πιστοποιήση , που παρέχεται απ τον όμιλο μας είναι απαραίτητη για την πρόσβαση στα καλύτερα πανεπιστήμια και την ενσωμάτωση στον εργασιακό τομέα.

Προσηλωμένo στους επαγγελματικούς σας στόχους, το Groupe Etoile επικεντρώνεται διαρκώς στη συνεχή βελτίωση του περιεχομένου των μαθημάτων προετοιμασίας για τις εξετάσεις TOEIC®, προκειμένου να μεγιστοποιήσει τις πιθανότητές σας για επιτυχία.

Η αυθεντική πιστοποιήση , που παρέχεται απ τον όμιλο μας είναι απαραίτητη, για την πρόσβαση στα καλύτερα πανεπιστήμια. Στο Groupe Etoile η εκπαίδευση TOEIC καταγράφει μια μέση εξέλιξη 185 πόντων στο σκορ TOEIC® που επιτυγχάνεται μετά την παρακολούθηση ενός πακέτου μαθημάτων προετοιμασίας σε ένα από τα κέντρα μας στο στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη, Παρίσι, τις Βρυξέλλες, τη Γενεύη ή σε μία από τις 9 άλλες γαλλικές πόλεις όπου είμαστε παρόντες

Το TOEIC® είναι το πιο διαδεδομένο τεστ αγγλικών στον επαγγελματικό τομε και αναγνωρίζεται από πάνω από 15.000 επιχειρήσεις, ιδρύματα και εκπαιδευτικά προγράμματα σε περίπου 200 χώρες. Το TOEIC® έχει αναμφισβήτητα καθιερωθεί ως ο αναντικατάστατος ηγέτης του κλάδου για περισσότερο από 4 δεκαετίες. 

Επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα ώστε να σχεδιάσουμε το καλύτερο πρόγραμμα για την απόκτηση του πτυχίου που επιθυμείτε, αφου οργανώσουμε το εξειδικευμένο πρόγραμμα προετοιμασίας TOEIC®,  χωρίς καθυστέρηση σε ένα από τα δώδεκα μας κέντρα: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Παρίσι, Λυών, Λιλ, Τουλούζη, Μπορντό, Αιξ-Μασσαλια, Μονπελιέ, Στρασβούργο, Νίκαια, Νάντη, Βρυξέλλες ή τη Γενεύη.

 

Macaron-Charte-de-déontologie-CPF-1

Groupe Etoile, μια πιστοποιημένη προσέγγιση της εκπαίδευσης στην αγγλική γλωσσα.

Το Groupe Etoile φιλοδοξώντας να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στον χώρο της προετοιμασίας για διπλώματα αγγλικών , έχει αναπτύξει πρωτοποριακές τεχνικές και μεθόδους για να μεγιστοποίησει τις πιθανότητες για επιτυχές αποτέλεσμα. Συνεπώς, οι μαθητές μας ωφελούνται από ένα πραγματικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα όσον αφορά την εκπαίδευση και προετοιμασία για τις εξετάσεις κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας τους στο Groupe Etoile, καθώς χρησιμοποιούμε ειδικές εκπαιδευτικές τεχνικές που στοχεύουν αποκλειστικά στην προετοιμασία για τις εξετάσεις τους.

Αντίστοιχα, οι υποψήφιοι που προσεγγίζουν τις εξετάσεις TOEIC® χωρίς προετοιμασία ή προηγούμενη εκπαίδευση, έχουν ελάχιστες πιθανότητες επιτυχίας, ακόμα και αν η προετοιμασία τους ήταν σοβαρή, καθώς δεν ξέρουν σε ποια σημεία πρέπει να επικεντρωθούν κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης, για να εξασφαλίσουν υψηλή βαθμολογία την ημέρα της εξέτασης.

Τα κέντρα μας στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη, στο Παρίσι, τις Βρυξέλλες, τη Γενεύη και τα άλλα εννέα κέντρα μας σε όλη την Γαλλία είναι πάντα στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε ερώτηση. 

Tο Groupe Etoile έχει λάβει την επικύρωση του πιο απαιτητικού πρότυπου ποιότητας στον κλάδο : την πιστοποίηση Qualiopi, το οποίο είναι πιστοποιητικό παροχής ποιοτικών και αποτελεσματικών υπηρεσιών στο χώρο της διδασκαλίας ξένων γλωσσών και αποτελεί εγγύηση για την επιτυχία σε εξετάσεις για την απόκτηση πιστοποιητικών. Το Quallopi είναι αναγνωρισμένο από το γαλλικό κράτος. Επίπλεον, το Groupe Etoile έχει αποδεχτεί πλήρως και έχει συνυπογράψει όλους τους κανόνες του κώδικα δεοντολογίας των Επαγγελματικών Οργανισμών Εκπαίδευσης. 

Με την επιλογή του Groupe Etoile, δίνετε στον εαυτό σας τις περισσότερες πιθανότητες για επιτυχία.

Το Groupe Εtoile προσαρμόζεται στις ανάγκες σας

Προετοιμασία κατά παραγγελία “à la carte” στο TOEIC® Etoile, υπό τη μορφή εντατικής εκπαίδευσης, η οποία διαρκεί από μερικές ημέρες έως αρκετούς μήνες, αλλά και εντατικά προγράμματα διάρκειας μίας έως τεσσάρων εβδομάδων, ανάλογα με το αρχικό σας επίπεδο και το αναμενόμενο σκορ, πάντα και αποκλειστικά σε μορφή ιδιαιτέρων μαθημάτων, “ένας εκπαιδευτής για ένα μαθητή”, στα κέντρα μας στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη, στο Παρίσι, τις Βρυξέλλες, τη Γενεύη ή μία από τις εννέα άλλες πόλεις που είμαστε παρόντες στη Γαλλία.

Η επιλογή μας για εντατικά μαθήματα και προετοιμασία περιλαμβάνει μια επιταχυνόμενη και ευέλικτη εκπαίδευση με ένα κατάλληλα συμπυκνωμένο χρόνο διδασκαλίας.

Από την άλλη πλευρά, η επιλογή μας για εκτεταμένα προγράμματα θα προσαρμοστεί στην στη διάρκεια που επιθυμείτε, επιτρέποντάς σας να κάνετε ευέλικτη χρήση των ωρών σας, για να σας προσφέρει το μέγιστο βαθμό ευελιξίας.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα  ώστε να ενημερωθείτετον πλήρη κατάλογο μαθημάτων του Groupe Etoile για να ενημερωθείτε για τις προσφορές μας για προετοιμασία στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη, στο Παρίσι, τις Βρυξέλλες, τη Γενεύη ή σε μία από τις εννέα άλλες γαλλικές πόλεις όπου προσφέρουμε τις προετοιμασίες μας (Λυών, Λιλ, Τουλούζη, Μπορντό, Αιξ-Μασσαλια, Μονπελιέ, Στρασβούργο, Νίκαια και Νάντη).

→ Κατεβάστε τον επίσημο κατάλογο λέξεων του Groupe Etoile.

Εκπαιδευτικά προγράμματα και μαθήματα προετοιμασίας για διπλώματα TOEIC® στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη, στο Παρίσι, Λυών, Λιλ, Τουλούζη, Βορδό, Αιξ-Μασσαλια, Μονπελιέ, Στρασβούργο, Νίκαια, Νάντη, Βρυξέλλες και Γενεύη.

 

Ζητηστε τιμολογηση

 

Formulaire de contact IELTS™ (Greece) (#8)

 

Cours particulier Paris Bruxelles Genèves examen TOEIC préparation formation

Τα κέντρα προετοιμασίας Groupe Εtoile

δια ζώσεις ή εξ αποστάσεως
Paris Genève Preparation Formation Bruxelles TOEIC Cours

ΠΑΡΙΣΙ

Το κέντρο προετοιμασίας και εκπαίδευσης μας  προσφέρει στους παριζιάνους μαθήματα από Δευτέρα έως Κυριακή από τις 8 π.μ. έως τις 9 μ.μ.

Paris Genève Preparation Formation Bruxelles TOEIC Cours

ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ

Προσφέρουμε και παρέχουμε τις εκπαιδεύσεις, τα εργαστήρια και τις προετοιμασίες μας στο κέντρο μας στις Βρυξέλλες από Δευτέρα έως Κυριακή από τις 8 π.μ. έως τις 9 μ.μ

Paris Genève Preparation Formation Bruxelles TOEIC Cours

ΓΕΝΕΥΗ

Το γενεβιεζικό μας κέντρο προσφέρει τις προετοιμασίες, μαθήματα και εκπαιδεύσεις του από Δευτέρα έως Κυριακή από τις 8 π.μ. έως τις 9 μ.μ

Paris Genève Preparation Formation Bruxelles TOEIC Cours

ΛΥΩΝ

Το Λυωνέζικο κέντρο προετοιμασίας και εκπαίδευσης μας προσφέρει μαθήματα από Δευτέρα έως Κυριακή, από τις 8 π.μ. έως τις 9 μ.μ.

Paris Genève Preparation Formation Bruxelles TOEIC Cours

ΛΙΛ

Προσφέρουμε και παρέχουμε τις εκπαιδεύσεις, τα σεμινάρια, τα μαθήματα και τις προετοιμασίες μας στο κέντρο της Λιλ από Δευτέρα έως Κυριακή, από τις 8 π.μ. έως τις 9 μ.μ.

Paris Genève Preparation Formation Bruxelles TOEIC Cours

ΤΟΥΛΟΥΖΗ

Το κέντρο μας στη Τουλου προσφέρει τις προετοιμασίες, μαθήματα και εκπαιδεύσεις του από Δευτέρα έως Κυριακή, από τις 8 π.μ. έως τις 9 μ.μ.

Paris Genève Preparation Formation Bruxelles TOEIC Cours

ΜΠΟΡΝΤΟ

Το κέντρο προετοιμασίας και εκπαίδευσης μας στο Μπορντό προσφέρει τα μαθήματά από Δευτέρα έως Κυριακή, από τις 8 π.μ. έως τις 9 μ.μ.

Paris Genève Preparation Formation Bruxelles TOEIC Cours

ΑΙΞ-ΜΑΣΣΑΛΙΑ

Προσφέρουμε τις εκπαιδεύσεις, τα σεμινάρια και τις προετοιμασίες μας στο κέντρο μας στην Αιξ-Μασσαλία από Δευτέρα έως Κυριακή, από τις 8 π.μ. έως τις 9 μ.μ.

Paris Genève Preparation Formation Bruxelles TOEIC Cours

ΜΟΝΠΕΛΙΕ

Το κέντρο μας στο Μονπελιέ προσφέρει τις προετοιμασίες, τα σεμινάρια και τις εκπαιδεύσεις του από Δευτέρα έως Κυριακή, από τις 8 π.μ. έως τις 9 μ.μ.

Macaron-Charte-de-déontologie-CPF-1

ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ

Το κέντρο προετοιμασίας και εκπαίδευσης μας στο Στρασβούργο προσφέρει τα μαθήματά του από Δευτέρα έως Κυριακή, από τις 8 π.μ. έως τις 9 μ.μ.

Paris Genève Preparation Formation Bruxelles TOEIC Cours

ΝΙΚΑΙΑ

Προσφέρουμε και παρέχουμε τις εκπαιδεύσεις, τα σεμινάρια και τις προετοιμασίες μας στο κέντρο της Νίκαιας από Δευτέρα έως Κυριακή, από τις 8 π.μ. έως τις 9 μ.μ. 

Paris Genève Preparation Formation Bruxelles TOEIC Cours

ΝΑΝΤΗ

Το κέντρο μας στη Νάντη προσφέρει τις προετοιμασίες, τα σεμινάρια, τα μαθήματα και τις εκπαιδεύσεις του από Δευτέρα έως Κυριακή, από τις 8 π.μ. έως τις 9 μ.μ..

Macaron-Charte-de-déontologie-CPF-1

Κολωνάκι

Το κέντρο προετοιμασίας και εκπαίδευσης μας στο Κ προσφέρει τα μαθήματά του από Δευτέρα έως Κυριακή, από τις 8 π.μ. έως τις 9 μ.μ.

Paris Genève Preparation Formation Bruxelles TOEIC Cours

Μαρούσι

Προσφέρουμε και παρέχουμε τις εκπαιδεύσεις, τα σεμινάρια και τις προετοιμασίες μας στο κέντρο μας στο Μαρο από Δευτέρα έως Κυριακή, από τις 8 π.μ. έως τις 9 μ.μ.

Paris Genève Preparation Formation Bruxelles TOEIC Cours

Καλλιθέα

Το κέντρο μας στη καλλιθε προσφέρει τις προετοιμασίες, τα σεμινάρια, τα μαθήματα και τις εκπαιδεύσεις του από Δευτέρα έως Κυριακή, από τις 8 π.μ. έως τις 9 μ.μ..

Macaron-Charte-de-déontologie-CPF-1

Γλυφάδα

Το κέντρο προετοιμασίας και εκπαίδευσης μας στη Γλυφάδα προσφέρει τα μαθήματά του από Δευτέρα έως Κυριακή, από τις 8 π.μ. έως τις 9 μ.μ.

Paris Genève Preparation Formation Bruxelles TOEIC Cours

Θεσσαλονίκη

Προσφέρουμε και παρέχουμε τις εκπαιδεύσεις, τα σεμινάρια και τις προετοιμασίες μας στο κέντρο στη θεσσα από Δευτέρα έως Κυριακή, από τις 8 π.μ. έως τις 9 μ.μ.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Formulaire de contact Cambridge (Greece)

Τα κέντρα μας :

ΓΑΛΛΙΑ 

Αθήνα

Θεσσαλονίκη

Βρυξέλλες

Γενεύη

Για απορίες :

Επικοινωνήστε μαζί μας

FAQ

Σχετικά με εμάς

Πρόσληψη
Τύπος
To Groupe Etoile

Πληροφορίες 

C.G.V. : Όροι Πώλησης
C.G.U. : Όροι Χρήσης
Νομική Αναφορά